Vårpromenad & fikastopp

Inte direkt rutinerat att fota med blixt mot en spegel, men här har ni oss i alla fall i hissen på väg ut på promenix igår.

Isen börjar så sakta smälta här i Sjöstaden och med sådana dagar som gårdagen så går det nog ganska snabbt för solen värmer på bra nu, lovely!

Bilder från gårdagens fikastund på Moncafé på Södermalm. Vi fick ett perfekt litet bord med plats för våra vagnar på var sida.

Valet föll på en Caesarsallad som är favoriten, dock ingen riktig Caesar visade det sig då romansalladen saknades samt dressingen var inte rätt den heller. Salladen slank dock ner ändå, är man hungrig så är man.

Min lille skrutt i hängselbyxor från Zara Mini som invigdes igår. Nu kan han ha stl 62 min stora lilla kille. Minns när jagköpte dem när han fortf låg i min mage & kallades myran

Så här arg kan man bli om man inte får stå som man vill och som den uppmärksamme märker så har vi bytt ut dregglisen mot en röd allt eftersom fikastunden gick. Han gör åt flera sådana om dagen.

Men mestadels av tiden så var det en lugn och glad liten kille som jag hade med mig. Här strax innan vi ska lämna caféet och traska hemåt.

Blev nästan en heldag med Caroline och hennes lilla Majken igår i fullkomligt underbart vårväder. Vi var inte hemma förrän efter kl fyra och då möttes jag av ett nästan överfullt postfack med både det ena och andra roliga! Blev en promenad runt Södermalm och ett fikastopp på Moncafé som ligger vid Tjärhovsplan efter många om och men. Vi hade egentligen siktet inne på ett ställe med plats ute i solen, men det var fler än vi som kommit på den brillianta idé gårdagen till ära, så alla bord ute var upptagna. Bättre lycka nästa gång (gud vad jag längtar tills alla ställen har fixat till sina uteplatser!).

Som alltid när man träffar Caroline så har man fantastiskt trevlig och stämningen är alltid härligt avslappnad. Efter besöket på Södermalm gick vi och hämtade Carolines andra lilla dotter Irma på dagis och så gick vi alla fem och matade änder hemma i Sjöstaden. Som sagt en riktigt trevlig och mysig tisdag och ett som är säkert är att jag kommer att sakna dem när de om två månader flyttar till sitt drömhus norr om stad. Men Maximilian och jag har redan blivit bjudna att komma på bullfika i deras trädgård i sommar, mysigt det också!

Idag är det tvärtemot gårdagen mulet och trist, men vi ska ut en sväng ändå lilleman och jag alldeles strax. Frisk luft är aldrig fel!

Ha en fin onsdag!

Kramar ♥

OBS, Ni glömmer väl inte att delta i denna tävling i samarbete med HEMTEX!