Sommardrömmar

Senaste inköpet bland receptböckerna här hemma heter ”Smaker från Fjällbacka” av deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. Båda kommer från det helt underbara och pittoreska Fjällbacka i Bohuslän.

Jag föll som en fura redan när jag såg bokens omslag och när jag sedan smygbläddrade i den innan jag köpte den så var det helt klart att den boken skulle bara med hem.

Rätterna i boken är sådana som man förknippar med livet på Västkusten och de båda författarna till boken har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar.

Torsdag igen och vi vaknade ovanligt tidigt denna morgon och har därför varit uppe en bra stund. Jag brukar få min egen tid just under morgonkvisten då vår son är en ganska morgontrött liten personlighet, men just idag ville lilleman inte sova lika länge som vanligt så här är dagen redan i full gång.

Har precis klickat hem lite olika rengöringsprodukter från underbart söta och lantliga webbutiken ”Ellis Corner” som just i dag den 17 mars har fraktfritt på hela ordern. Brukar passa på att handla när webbutikerna kör sådana race för annars blir det oftast dyrare än att köpa i butik och det är i alla fall inte jag intresserad av. Men nu kommer lite olika härliga Maison Belleprodukter ända hem till dörren, klick, klick… perfekt!Veckorna går och det slog mig när jag bläddrade i den nyinköpta boken ”Smaker från Fjällbacka” att vi borde ta tag i semesterplanerna.

En solig vecka i just Bohuslän i en liten stuga tillsammans med min lilla familj står väldigt högt på min önskelistan inför kommande sommar. Drömmer om färska skaldjur, svalt vin, grillkvällar, strosa runt bland alla båtar, sol och salta bad… Sommardrömmar!

Nu morgonkaffe!

Kramar ♥

Glöm inte att vill du vinna en stor kramgo Barbapapa glöm inte att tävlingen i samarbete med Jollyroom börjar gå mot sitt slut. Imorgon är sista dagen att vara med och tävla HÄR