Årets första utomhusfika

Lite bildbevis från årets första utomhusfika denna tisdag!Idag har vi varit ute på lång barnvagnspromenad med mammorna Malin, Sanna, Tina och Eva och deras småttingar och det var hur skönt som helst i solen. Jag bara älskar alla vackra omgivningar häromkring. Idag blev det en sväng runt Sickla Sjö och därefter första fikastunden utomhus detta år vid Dieselverkstaden i Sickla. Helt underbart att lapa lite sol mot den värmande tegelväggen och sippa på en kaffe.

Under eftermiddagen har jag i ärlighetens namn inte gjort många knop. Har en del på min ”Att göra lista” men hade helt enkelt varken lust eller riktig ork så det har istället mest blivit gos och bus med lilleman som skrattar så han nästan kiknar när jag gör pruttljud med munnen och blåser honom på honom på halsen, gullungen!

Ikväll blir det riktig äkta husmanskost på menyn med en kålpudding, sås och potatis och så ”pricken över i” om man frågan mig, rårörda lingon. Blev så sugen på just Kålpudding härom dagen så köpte ett stort kålhuvud och färs sist vi var och handlade, gott ska det bli!

Ha en fortsatt fin kväll! Kram ♥