Onsdagsärenden

Nytt i vårgarderoben till Lillmyran, tuff skjorta från Åhléns och randigt från

Junior

Gaultier.

Nya mini-Adidas skor i vitt och blåttrandigt. Babyskor är ju bara så himla söta eller hur?!

Så är vi mitt i veckan igen och solen fortsätter skina så man blir alldeles lycklig!Vi ska ut på lite småärenden alldeles strax. Paket som ska hämtas, vårblommor till balkongen ska inhandlas, apoteksbesök och så blir det lite andra ärenden inför lördag då jag fyller år.

Då kommer mina föräldrar på besök och jag ska försöka mig på att göra en födelsedagstårta av någotslag. Min favorit är nog en klassisk prinsesstårta och jag såg att det fanns vita färdiga marsipanlock på ICA sist vi var där och handlade, så kanske man ska försöka sig på att göra en sådan? Någon som testat? Svårt?  Har inte heller bestämt om vi ska gå ut och äta på kvällen eller om vi ska laga middag här hemma och bjuda på. Finns för- och nackdelar med båda alternativen så får klura vidare på hur vi ska göra.

När vi återigen är hemma idag ska jag i alla fall städa av stora balkongen och sedan även försöka hinna med att dra några vinnare i Hemtextävlingen som nu är avslutad! Så bara att hålla utkik ni som är med och tävlar.

Ha en fin dag så hörs vi!

Kram på er ♥