34 år

Underbart vackra rosor och ett stort vitt paket med fint innehåll från mina underbara föräldrar

Min allra första egenbakade prinsesstårta i rosa. Jag kan nog glömma att få jobb som konditor sett ur utseendesynpunkt då jag inte fick till höjden på tårtan. Men smaken är bland det godaste i prinsesstårteväg jag ätit. Godare än många tårtor jag köpt faktiskt!

Dukat för en mysig födelsedagsfika

Rosorna i närbild! Fantastiskt gammelrosa ton och doften ska vi inte tala om…

Några av mina födelsedagspresenter; Halsband från SNÖ of Sweden och väldoft från Nougat London och Klinta.

En stor tårtbit till födelsedagsbarnet som naturligtvis fick ta rosen.

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter en helg tillsammans med min familj. Jag har blivit bortskämda och haft det oförskämt bra!

Det blev en riktigt lyckad födelsedagshelg. Första gången på många år som jag firade min födelsedag med mamma och pappa på besök. Perfekt när man fyller på en lördag och har familjen många mil bort. Började lördagsmorgonen med en lång födelsedagsfrukost med rosor, tända ljus, presenter och trevlig sällskap.Jag är så glad! Tror ni inte det låg en weekendresa till Barcelona över påskhelgen i paketet från maken, en snygg brödrost från Bodum från mina föräldrar, ett fint halsband från SNÖ of Sweden från svärmor som hon smugglat med maken sist vi träffades och så fick jag ett väldoftande paket från min fina vän Caroline med tvål från Nougat London och ett doftljus från Klinta. Barcelona är en stad som jag länge velat besöka, smycken och väldoftande tvålar och ljus i fina askar är aldrig fel och brödrosten från Bodum har funnits med på min önskelista ett tag så jättetack snälla ni!

Under lördagen då solen strålade alldeles fantastiskt som det ska på sin födelsedag så strosade vi hela dagen på stan. Tog en mysig fika och hade det allmänt mysigt alla fem. Svängde sedan förbi Haga slott i Hagaparken för att spana in vår kronprinsessa och hennes prins nya boende. På kvällen gick vi sedan ut och åt på Texas Longhorn här i Sjöstaden och njöt av deras underbart goda Spare ribs och ett glas rött. Därefter blev det kaffe och prinsesstårta hemma hos oss. En riktig feelgood helg har det varit med andra ord!

Tack för alla mail, sms och grattishälsningar som trillat in här under helgen, ni är helt fantastiska!

Nu ska jag och Maximilian bege oss ut på en måndagspromenad i solskenet. Vi har precis upptäckt nya fina promenadstråk den senaste veckan och längtar nu än mer tills det knoppas på träden och vi kan hitta vitsippor.

Happy måndag!

Kram ♥