Full frihet

Tips om man har lite ”bångstyriga” tulpaner som bara växer på längden som de kan göra ibland. Placera dem då i en hög cylindervas, snyggare än man kan tro.

Godmorgon onsdag!

Vaknat till ännu en dag med fullt solsken och det liksom nästan spritter i kroppen av glädje över att kunna ha möjligheten att utnyttja detta underbara väder och vara ute hur mycket jag vill. Man har det verkligen bra det är en sak som är säker när man är hemma mammaledig! Just nu så känns arbetslivet väldigt lååångt borta!

Hade tanken att jag skulle röja i garderoben idag och lägga undan en del vinterplagg och gå igenom vad jag har för vårkläder, men det känns som rena rama slöseriet med en så fin dag så tror jag låter det ligga tills vädret bjuder på lite mer grått och trist.Ska istället bädda ner lilleman i vagnen och gå ut på en långpromenad alldeles strax. Har lite torrt bröd här hemma som vi ska ta med och glädja några stackars fåglar med. Kanske tar vi en liten tripp förbi Sickla om vi känner för det och det passar i tid för lite butikspan och kanske även en fika på Dieselverkstaden. Som sagt man har det verkligen bra, man gör precis som man vill,full frihet!

Ha en fin onsdag!

Kramar ♥