Bodum Bistro

Snyggaste brödrosten från danska Bodum fick jag i födelsedagspresent från mina föräldrar. Sååå snygg att den kommer få stå framme.

Tack mamma och pappa!

Vattenkokaren i samma serie står även den på min inköpslista.

Godmorgon i stugorna,

Vaknade ovanligt tidigt denna morgon och smög upp för att få den där lilla egna stunden innan en viss liten vaknar och behöver sitt. Denna lilla stund på morgonkvisten är nästan den allra bästa tid på hela dygnet. Missförstå mig rätt; jag älskar all vaken tid med min son, men ibland så är det där lugnet när man kan ha fokus helt på sig själv väldigt skön det är bara att erkänna!

Igår testade vi smakportion för allra första gången här hemma. Tänk att myran nu testat det också. Morotspuré blev det och första minen när skeden med puré nådde munnen var obetalbar och jag ångrar så att jag inte tänkte på att ha kameran redo. Kan inte svara för vad lilleman egentligen tyckte, men minen förmedlade ändå att mammas mjölk nog ändå är bäst!

dagens agenda står bland annat i att hämta ut Maximilians pass och så ska jag nog försöka ta tag i garderoben samt städa av här hemma. Redan fredag imorgon igen, så lika bra att ligga steget före!

Vi hörs lite senare!

Kramar ♥