Happy friday!

Fredagspiffat köksbord med franska tulpaner

Oerhört vackra på nära håll och lite småcoola med sin ”hängiga” look

.

Äntligen fredagskväll!Nyss hemkommer efter en heldag på stan. Helt slut i både knopp och kropp så nu har vi sjunkit ner i soffan med varsin hemmagjord cappuccino. Vi har haft vår espressobryggare från italienska LavAzza i över ett års tid men det är först förra veckan som jag fattade att vi har en ångfunktion på maskinen också så att jag kan ånga mjölk till t.ex cappuccino. Säger väl allt om vilket tekniskt geni jag är =)

Ikväll blir det hemmamys med hela lilla familjen och svärmor Britt-Marie. På menyn står det helstekt fläskfilé med smak av hickory, honungsrostade rotfrukter (vi har fullkomligt snöat in på det i detta hem, sååå gott!) och så hemmagjorda klyftpotatisar och pepparsås till det.

Fick med mig ännu en söt blus hem från dagens shoppingtur. En enkel vit från Zara i härligt tunt tyg med söta små detaljer. Även den ska med till Paris nästa vecka. Denna typ av plagg är perfekta att ta med då de inte blir skrynkliga och tar absolut minimalt med plats i packningen. Tänk, nu är det mindre än en vecka kvar tills planet lyfter och flyger oss till den franska huvudstaden, jippie!

Till sist två bilder på Maximilian och hans farmor som myser på förfullt här hemma ♥

Nu lite softande innan det är dags att hugga in i köket!

Trevlig helg!

Kramar ♥