Lugn Lördag

Denna söta och snygga lilla jordglob i svart fick lilleman av oss i doppresent. Här står den tillsammans med sötaste Maileg kaninen.

Jag själv är väldigt road av att kika på kartor och liknande och hade själv en jordglob fast av det mer traditionella slaget när jag var mindre.

Så var det lördag igen, men för egen del så har jag en känsla av att det skulle vara söndag idag?! Inte konstigt att jag tycker tiden går snabbt när jag hoppar över dagar i veckan.

Har precis mejlat en person på blocket för att eventuellt köpa ett extra babyskydd som ska med på våra kommande resor till södra Europa. Att förboka en taxi med babyskydd kan vara lurigt då man enligt uppgift inte kan vara säker på att man får ett skydd för en sådan liten bebis utan plötsligt står det en taxi och väntar med en barnstol för större barn. Är helt totalt otänkbart för mig att låta Maximilian åka i trafiken utan att sitta med bästa skyddet så det blir till att checka in både vagn och babyskydd. Minst sagt lite skillnad att resa nu med en liten i släptåg än tidigare då man i stort sett bara kunde ha ett handbagage med sig för en weekendresa =)

Idag har vi inte så mycket på agendan, så lördagsmys it is!

Sköt om er så hörs vi!

Kramar ♥

Uppdatering kl 16:15

Ett extra babyskydd är nu fyndat för ynka 200 kr och hämtat. Jättefint och välvårdat i svart och grått från Britax.

Blocket är inte dumt ibland.

Kommer bli perfekt för våra kommande resor. Både att ha på flyget (ibland om planen inte är fullbokade får man ett eget säte till babyn och kan då använda babyskyddet) men vår tanke är först och främst att kunna ha i taxibil till och från flygplatserna.