Vårtecken & hämtpizza

Underbar söndagspromenad med flera härliga vårtecken utefter vägen

Nog för att man är vinterblek, men riktig så här vit är jag kanske inte ändå,

Avslutade vår promenad med ett fikastopp på Linnou

Deras morotskaka är sååå god. Känns att de inte snålat med kalorierna i den om man säger så =)

Min son är en riktig liten linslus. Så fort en kamera kommer fram är han den första att titta i den.

Mamma, du får väl med mig på bilden?

En helg är verkligen ingenting, vips så är den över! Min har i vilket fall varit alldeles förträfflig och väldigt mysig och lugn. Bra uppbackning med en snäll farmor som frivilligt varit barnvakt till 95% av tiden de gångna dagarna. Så fint att se hur Maximilian får så fin kontakt med sin farmor och likaså med mina föräldrar när han träffar dem.

Jag själv hade en väldigt nära relation till mina mor- och farföräldrar när de levde och jag vill såklart att mitt barn ska få det också. Nackdelen för vår del är att vi bor så långt ifrån alla. Jag själv kunde springa till farmor som bara bodde några hundra meter ifrån oss när jag var liten. Ja ja vi får väl se vad vi hamnar i slutändan, är ju inte skrivet i sten att vi kommer bo här uppe förevigt heller.

Idag har vi varit lata och ätit hämtpizza till middag och visst kan det vara gott någon gång ibland, men redan efter tredje slicen kände jag ändå att det fick vara nog. Får jag välja skräpmat äter jag faktiskt hellre en hamburgare än en pizza kom jag fram till denna söndag! Vad väljer du helst?

Imorgon en ny vecka och jag ska så smått börja packa inför att möta våren i Paris på torsdag. Väldigt svårt med vad för typ av kläder man ska ha med. Som det är nu så har det varit över 20 plusgrader i Paris och vad sjutton har man på sig då om man inte vill skrämma livet ur varenda fransos med sina bleka ben..? =)

Ha en skön söndagskväll! Här blir det söndagsmys och en lugn kväll i tv-soffan!

Kramar ♥