Maximilian 20 veckor

Mamma är du igång med den där kameran igen? Okej, kolla om jag gör så här med pannan så ser jag ut som pappa!!!

… Och gör jag så här ser jag ut som dig mamma med dubbelhaka…

Bilderna är tagna i morse med min systemkamera Canon EOS 450 D.

Måndag som alla vet och jag tar hand om diverse hushållssysslor såsom att städa och tvätta denna första dag på ännu en ny vecka. Svärmor Britt-Mari flög hem i morse och maken åkte till arbete som alltid på måndagsmorgon så plötsligt blev det väldigt tyst och tomt här hemma i jämförelse mot de gångna dagarna.

Har dragit fram resväskan för att lufta den och sedan ska jag så smått börja fylla den med väl utvalda plagg. Lika bra att vara ute i god tid känner jag, allt för att undvika stress i sista minuten. Har även hunnit med ett samtal med SAS ochdubbelkollat några saker inför flygresan samt pratat bort en timma med min mamma som är lika ivrig och förväntansfull inför den kommande helgen som jag.

Bilderna på Maximilian ovan knäppte jag av tidigare idag och tycker att de blev så fina så det får nog bli några förstoringar av dem. Förstorade nämligen upp dessabilderna på maken och lille M på canvasduk förra veckan och det gav mersmak så tror jag ska göra det samma med dessa. Perfekt med en systemkamera när man ska fota barn som inte är stilla särskilt länge. Kameran jag har är en Canon EOS 450 D. Nu måste jag återgå till mina vardagssysslor! Kram på er ♥