Choklad och rosa från Miniamo

Boken Choklad samt söta små bakverktyg i pastelligt rosa

Boken ”Choklad” av Linda Doeser köpte jag för några år sen men jag har aldrig prövat ett enda recept trots att bilderna är väldigt tilltalande och vackra. Recepten i boken omfattar allt från chokladtårtor, pajer, italienska tryfflar, chokladkyssar som påminner om den franska lilla macaronen till utseende, glassrecept och många, många fler smarriga bakverk.

Tänkte inviga mina nya små slickepottar i pastelligt rosa från Miniamo som jag fick med mig hem från Systrarna Voltair med något av alla recept ur just ”Chokladboken” framöver. Jag skulle gärna ha fler av Miniamos pastelliga produkter här hemma, både en melamin skål, muffinsformar i silikon och en söt liten brödkavel står på önskelistan. Så otroligt söta saker och de kommer vara perfekta för Maximilian att använda när vi ska baka tillsammans när han blir lite större om inte annat.

Just nu har lilleman slocknat skönt på mage på sin färgglada aktivitetsfilt på golvet och jag själv har smörjt in mig med ett tunt lager med brun utan sol för en lite fräschare vårlook. Blir annars bara lite småplock här hemma som står på dagens agenda. Några telefonsamtal, mejl att gå igenom och svara på och så ska jag göra en inpackning på håret. En rätt så skön tisdag med andra ord, man kan inte klaga på sitt liv direkt!

På återseende och tack för era rara kommentarer om bilderna på vår lille skatt i förra inlägget.

Kramar ♥