Ombyggnation

Dagens premiärtur med ”ny” vagn.

Valde nämligen att bygga om Buggan till mer sittvänlig denna dag och det blev en hit direkt!

Så mycket roligare att kunna se vad som händer nu när man blivit en stor kille låter Maximilian hälsa.

Egengjort kaffe till mig hade jag med mig. Invigde min termosmugg från Starbucks som jag köpte för snart ett år sedan i New York.

Godkväll på er!

Har precis ätit hämtmat från grekiska kvarterskrogen här runt hörnet. Blir alltid att jag väljer samma mat när vi beställer därifrån. Ett kycklingspett, ett spett med grönsaker, bulgur och tzatziki (skulle ju vara livsfarligt att pröva något annat för en gång skull – hihi).Just nu ligger Maximilian och Jens och myser i sängkammaren och man hör hur månadsbarnet ligger och ”pratar” med sin pappa. Så sött! Själv sitter jag återigen här framför datorn. Vågar i ärlighetens namn inte ens börja fundera på hur mycket tid av mitt liv jag lägger ner framför bloggen. Lika bra att inte fundera på det i större banor för då får man väl ångest och lägger ner hela grejen! Men så länge det är kul och inte känns som ett krav/måste så kör jag på. Ni är ju faktiskt en hel del som troget följer mig dag ut och dag in, ni är ju helt underbart söta, tack för ni finns!

Ska strax börja packa så smått igen. Känner mig lite smått kaxig denna gång, känns som jag numera med full koll på detta med resande med liten. Så jag har inte börjat lika tidigt som inför Parisresan med planeringarna, men ska alltså strax ta tag i det för det är alltid skönt att ha så mycket som möjligt klart så kan man ta det lilla lugna imorgon. Önskar er en skön tisdagskväll! Kram