Sista tisdagen i april

Påsken redan över och vi brukar aldrig ha mycket påskpynt, men i år då vi varit bortresta har vi haft om möjligt än mindre än vanligt. B

ara de fina silveräggen från Indiska som jag köpte redan förra året..

.. Och en

bukett med vita liljor med videkvistar med några vita fjädrar i…

… samt dessa söta vita små hönor gjorda i plåt som jag bland annat fick i påskpresent från Ann-Louise.

Så är det redan sena eftermiddagen och denna tisdag har för vår del rent utav bara försvunnit i ett nafs. Vi var redan lite sena i starten då vi inte vaknade innan klockan hade passerat tio (perfekt att ha ett barn som är morgontrött) så redan där tappade vi några timmar, men det var väldigt tydligt att både jag och Maximilian låg lite efter med sömnen, så skönt att sova ut ordentligt!

Under dagen har vi varit iväg en sväng på kemtvätten och så en liten vända på posten. På vägen sprang vi av en slump dessutom på Caroline och Majken som var på väg för att hämta hem storasyster Irma från dagis, så vi traskade med hela varvet runt Södermalm och fick oss en uppdatering av vad som hänt hos dem under påsken som gick!

Nu är det mest innemys som gäller för resten av dagen. Det börjar så sakteliga att mulna över här i Sjöstaden och solen som lyst under hela denna tisdag har så gott som försvunnit.

Ha en skön tisdagskväll och på återseende!

Kramar ♥