Dressad balkong

Äntligen så är balkongen återigen dressad för vår- & sommarsäsongen.

Vi hoppade över detta med påskliljor och tidiga vårblommor detta år och väntar istället några veckor till sedan ska jag plantera pelargoner, luktärter och annat färggrant där ute.

Än så länge står bara en liten rosmarin på bordet tillsammans med betongljusstakar från Granit och en ensam kudde i soffan från H&M Home.

Är så grymt nöjd med klinkerplattorna vi la där ute förra året. De har hållit sig superfina trots en kall och bitande vinter. Perfekt golv att hålla rent, bara att dammsuga och våttorka.

Godmorgon

på er!

Det verkar bli fint väder även denna dag! Perfekt att jag härom dagen vårstädade balkongen och hämtade upp våra vita dynor till rottingsofforna. Minns när jag plockade in dynorna i höstas, då höggravid med en massa förväntansfulla tankar cirkulerades i huvudet. Tänkte då ”När dynorna ska fram igen då har vi förhoppningsvis vår lilla gosse hos oss, undra hur han kommer att se ut och hur han kommer vara då?” Och nu är vi här, dynorna är återigen framtagna för en ny säsong och även sonen är ju här sedan fem månader tillbaka. Världens gulligaste lilla kille som börjar bli så ”stor” redan.

Just i detta nu ligger han på sin aktivitetsmatta på mage och lyfter upp mattan med sina små händer för att kunna kika i den gula solen som har en spegel i sig. Han känns inte som en riktigt spädbarn längre utan mer som en liten kille i miniformat, mammas fina lilla unge!

Idag känner jag mig lite smått hängig med snorig näsa och tjockt huvud. Senast jag var förkyld var för över ett år sedan så ska inte klaga, men aldrig kul att inte känna sig hundra. Får bara bli en kort liten promenad denna onsdag och sedan blir det mycket c-vitamin och en massa te med honung mot min ömmande hals som gäller.

Hoppas ni får en fin dag!

Kramar ♥