Blommande Magnolia

Underbara Magnoliaträd blommar just nu här i Sjöstaden

Bilderna knäppte jag av under gårdagen.Visst blir man väl glad av allt det gröna som poppat upp i vår natur. För en gång skull så har våren kommit tidigare än vanligt och här i Sjöstaden är det spirande grönska med blommande körsbärsträd och Magnolia vart man än går. Gick tillbaka i bildarkivet och kan enkelt konstatera att för ett år sedan var det inte alls så här långt gånget som det är i år. Ingen är gladare än jag över denna utveckling, mera grönt åt folket säger jag!

Om någon vänlig själ undrar över hur det är med min lilla förkylning, kan jag meddela att den inte är sämre, sedan är man väl lite extra rosslig efter en hel natt med sömn. Känner mig helt okej i alla fall!

Idag står det femmånaderskontroll på BVC med tillhörande spruttagning för lilleman på schemat. Han var så duktig sist så jag är inte särskilt oroad, tycker det är bra att han får sina vaccinationer som han ska. Ska även en sväng till posten och sända tillbaka ett paket som inte alls innehöll plagg som föll mig i smaken. Tur man kan returnera.

Nu är det frukostdags på en solig balkong som gäller innan Maximilian vaknar!

Kram ♥

Uppdatering: Här kommer två pinfärska bilder direkt från vår mysiga frukost i solen på balkongen denna torsdagsmorgon.

Lilleman är alltid som ett litet solsken på mornarna. Inget dåligt morgonhumör där inte. Här i randig pyamas från Polarn o. pyret och med sin följeslagare apan Marcel från Teddykompaniet.

Äggröra, en smörgås med skinka, några färska jordgubbar, juice och så en stor kopp kaffe. Kaffemuggen kommer från Design House Stockholm, glaset är ur Iittalas serie Essense, bricka Åhlens och fat från samma butik.

Kram igen