Pilot från Ysl

Nya solglasögon från Yves Saint Laurent

De kommer att bli mina trogna följeslagare i sommar.

Godmorgon kära läsare!

Fredag, solsken och en stundande Valborg ligger i startgroparna, lägg på ett engelskt kungabröllop på det och grillning så är dagarna fulländade.Här i Sjöstadshemmet har jag precis avslutat en snabb liten frukost då jag trots solsken har en del vardagliga måsten att ta tag i såsom tvätt, städ och så veckohandling.

Känns lika bra att kicka igång dagen och skippa mysfrukosten så fort som möjligt så att man kanske kan göra en repris av gårdagen ute på balkongen lite senare istället. Lite lagom färg på näsan skadar inte just nu känner jag.

Har länge tänkt köpa ett par nya solglasögon och hade spanat in ett par snyggingar från Gucci som jag letade efter både i Paris och Barcelona. I Paris fann jag dem inte alls, i Barcelona fanns de kvar i färgerna rött och grönt men det kändes inte riktigt som jag. Besviken traskade jag ut från Guccibutiken på Passeig de Gràcia, men besvikelsen byttes snart ut mot glädje igen när jag lite längre upp på gatan sprang in på YSL och helt otippat fann ”mina” solglasögon. Väldigt lika dem jag drömt om från Gucci, så det var bara att svinga fram betalkortet och sedan var (läs:är) jag glad som en liten lärka. Så visst kan man köpa sig lite lycka emellanåt helt klart!

Nej nu är dagens första maskin med vittvätt färdig för att hängas upp. Önskar er en riktigt fin dag!

Kramar ♥