Fritsla Tyglager

Denna syn möter en när man kliver in i den tre våning stora butiken med allt från inredning till tyger och möbler.

Underbara danska Maileg och deras kaniner hade jag som barn garanterat avgudat att leka med. Finns med en massa tillbehör som möbler och kläder.

Mycket fint att välja mellan i barnhörnan. Vimplarna från Nyblom & Kollén

som hänger

i taket har vi i Maximilians rum och köpte den från just denna butik i vintras.

Tallrikshylla fylld med fina saker. Älskar Maximilians

tallrikshylla

som hans morfar snickrat ihop till honom.

Inte bara fina barnsaker i butiken utan de har även ett väldigt stort sortiment av Bruka Designs produkter.

Fint blommigt porslin och annat från Green Gate

Och en hel hylla fylld med olika produkter från Maison Belle.

Bilderna ovan är från i fredags när vi gjorde ett stopp på Fritsla Tyglagersom är en urmysig inredningsbutik några mil från där mina föräldrar bor. Här finns hur mycket som helst att välja och vraka mellan i inredningsväg från Bruka Design, Green Gate, Maileg, Nyblom & kollén m.fl. Jag har aldrig lyckats lämna den butiken utan att ha minst en shoppingpåse i handen. Ibland får jag frågan om vart jag köper Maison Belle produkterna jag använder hemma och oftast köper jag på mig någon flaska när jag är i just den butiken då de har hela sortimentet.

Idag har jag hittills haft en väldigt gnällig liten kille runt benen. Glad som en liten lax när man har honom i famnen med så fort han fått ligga/sitta lite ”ensam” med mamma högst några meter bort antingen plockandes tvätt eller lagande mat då är det gallskrik som gäller. Tänder på G kanske?

Väntar just nu på att ett bud ska komma med ett paket. Så fort det är avklarat ska vi ta oss ut på en liten promenad för nu är solen återigen framme på en klarblå majhimmel, väldigt härligt!

Kram ♥