Tillbaka från Västkusten

Bilderna ovan är från i lördags när vi gjorde ett litet stopp vid Varbergs Fästning för en liten picknickstund med utsikt över havet.

Godmorgon!Nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter några dagar hemma hos föräldarna. Både Maximilian och jag har blivit väldigt bortskämda med god mat och en massa mys så vi har haft det oförskämt bra!

Har hunnit med både det ena och de senaste dagarna, därav min lilla bloggfrånvaro. Gäller att ta vara på tiden och mellan varven har vi hunnit med att även träffa min barndomsvän Kicki och hennes lilla Charlie samt Anna, Mateo och deras Gabriel. Jättekulatt ses även om det blev som hastigast i båda fallen!

På lördagen åkte vi en sväng till havet för en picknick med Maximilians mormor och morfar och sedan hämtade vi ”hem” maken i Göteborg på eftermiddagen. Blev grillning på kvällen och i går söndag var vi förbi Maximilians farmor som just nu befinner sig i sin nya sommarstuga utanför Falkenberg innan vi körde hem mot Stockholm igen. Vi har med andra ord både hunnit träffa Maximilians morfar och mormor, några av mina barndomsvänner samt då svärmor/farmor under våra dagar på Västkusten, mysigt!

Den här måndagen ska jag ägna åt att packa upp och så ska jag tvätta några maskiner med tvätt. Alltid lika skönt att kunna ägna en hel dag åt välbehövligt hemmafix efter några dagar på bortaplan.

Ha en fortsatt härlig måndag!

Kramar ♥