Välkommen Maja & Hugo

Sötaste nykomlingarna från Maileg i Sjöstadshemmet

Ursöta somriga kläder bär de två kaninerna som är i storlek medium.

Cuties

Får jag presentera två nya familjemedlemmar! Mailegkaninerna och tillika syskonen Maja och Hugo som vi döpt dem till. Älskar de små sommarplaggen de bär i blått och vitrandigt. En söt nyckelpiga på Majas klänning och en liten segelbåt på Hugos byxdress.

Hade sedan en tid tänkt investera i ytterligare två Mailegkaniner och då just en pojke och en flicka till Maximilians rum. Dessa två var precis som jag önskade mig dem i färger och stil på plaggen, alldeles nyinkomna i butiken för sommaren 2011. Så jag slog till eller i ärlighetens namn så köpte Maximilians mormor lilla Maja och jag köpte Hugo. Tack snälla mormor hälsar Maximilian!

Just nu sitter jag på balkongen och bloggar. Älskar att sjunka ner och koppla av i våra soffor här ute som trots att de har många år på nacken nu fortfarande ser högst moderna ut. Dynorna borde dock bytas ut då de är slitna, men inte funnit några som passar ännu. Oavsett riktigt behagligt väder med skön sol som värmer. Maximilian sover sin eftermiddagslur efter en liten portion med lasagne, min stora lilla kille!

Nu ska jag ta tillvara på lugnet, på återseende!

Kramar ♥