Världens bästa lilla sällskap

Världens bästa lilla sällskap är han min fina lilla Maximilian.

Bilderna tog jag igår på Mors dag och tycker att de blev väldigt fina.

Älskar dig av hela mitt hjärta min gullunge

Godkväll!

Idag har vi varit ute många timmar i solskenet. Blev verkligen glatt överraskad av det fina vädret denna måndag och de sköna +20 graderna. Hade nästan vant mig vid mulet och +14 grader, så happy start på denna vecka säger jag!

Som sagt tillbringat dagen ute. Maximilian må vara ynka ett halvår, men han är ett riktigt finfint litet sällskap. Vi har hur kul som helst om det så bara är en promenad, fika eller något annat simpelt vi hittar på. Idag stannade vi till och jag köpte mig en take away sallad på Sandys här i Sjöstaden och så slog oss sedan ner på en vindpinad bänk vid vattnet och och så åt jag kycklingsalladen med nyfiken övervakning av lilleman som charmade med sitt gladaste jag med joller och höga skratt – Übermysigt!

Nu ligger min lilla söta följeslagare sovandes på sin filt på golvet. Har inte mage att väcka honom för att placera honom i moses korgen så han får ligga där tills han vaknar för sista mål mat för kvällen. Maken jobbar fortfarande så väldigt lugnt här hemma. Nu ”Fyra Bröllop” på 4:an.

Kramar ♥