Bokat & klart

Bilder från förra årets resa till Kreta, snart är vi på väg igen…

Godmorgon!

Nu är det bokat och klart, om några veckor reser Maximilian och jag till Grekland tillsammans med mina föräldrar/hans mormor och morfar. Skrev ju häromkvällen att jag funderade på att ta vara på att jag är ledig hela sommaren och då göra något även när maken jobbar istället för att bara gå här hemma och dra. Så nu är steget tagit, Zakynthos here we come!

Denna gång är det inte mycket jag behöver fixa inför resan. Pass har vi båda sedan tidigare, resvagn likaså och uv-kläder är inköpta och även invigda. Gud vad härligt det ska bli, det enda som saknas är såklart att maken inte kommer följa med, men när vi kommer hem igen är det äntligen dags för hans semesterveckor så då får vi familjemysa. Tänk Maximilian börjar bli en riktig globetrotter redan vid 7 månaders ålder…Ni som varit på Zakynthos tips mottages gärna på brarestauranger, sevärdheter och fina badstränder som inte är så exploaterade m.m. Har själv aldrig varit just på denna ö, extra skoj att åka dit!

Nu ska jag fixa det sista här för om en stund ska vi packa in oss i bilen och åka till Vallentuna och hälsa på fina Caroline med familj som nu flyttat till sitt drömhus norr ut och lämnat oss kvar här i Sjöstaden. Kan tänka mig att jag när jag kommer hem igen ikväll kommer sitta på Hemnet och drömma efter egen villa ; )

Ha en fin dag, på återseende!

Kram ♥