Bakom kulisserna

Mysstund på balkongen lugnt och fridfullt…

Men skenet bedrar för sekunderna innan har det sett så här förvirrat ut bakom ”kulisserna” när jag använder mig av självutlösaren på min Canon EOS 450D…

Och uppenbarligen har jag ju inte full koll, så det smattrade av en hel salva med blixtar innan jag hann ”strike a pose”.

Säg cheeeeeeeeese, så ja ; )

Bilderna ovan är definitivt inte tagna denna söndag för idag hade jag inte velat sitta där ute frivilligt med min tidning med tanke på busvädret vi har här. Ösregnat precis hela dagen och det tycks inte vilja sluta heller. Enligt uppgift ska morgondagen se lika trist ut.

När sommarmånaderna äntligen är här så är det väl inte direkt så här man vill ha dem…Dagen har bestått av att kurainomhusoch i ärlighetens namn är det ganska mysigt någon gång ibland. När solen skiner får jag ofta dålig samvete om jag spenderar en dag inne, så idag har jag kunnat göra det med ett gott samvete. Maximilian har helt enkelt fått agera vårt lilla solsken, han har vart på sitt gladaste humör och tro det eller ej han har legat långa stunder på sin filt och jollrat och lekt med sina leksaker ”ensam” (tror ju nästan han läst mitt tidigare inlägg…).

Just nu sover både maken och lilleman en sväng och det är väldigt lugnt och tyst. Jag ska passa på att svara på några av era mejl som kommit de sista dagarna. Brukar försöka svara direkt när de dimper ner, men ibland så är det annat som kommer emellan så de hopar sig lite på hög. Så har du ett mejl du väntar svar på så kommer det troligtvis under kvällen!

Ta hand om er mina fina läsare, kramar ♥