Onsdag 22 juni

Dagens miljötänk; byt ut knappar på ett gammalt plagg så vips blir det som nytt!

Jeanseni förra inlägget har många frågat om och de är köpta på Lindex. De har flera år på nacken så de finns troligtvis inte kvar i samma utförande idag, tyvärr! Kavajen är ett gammalt fyndfrån Ellos, också den med flera år på nacken. Jag har bytt ut knapparna på den till guldknappar, det är ett tips om man har en ganska ordinär/tråkig kavaj som ändå sitter bra på, så hotta upp den med nya knappar så får ni ett lite roligare plagg som ingen annan har.Redan onsdag och idag måste jag premiärköra nya tvättmaskinen med några vändor med tvätt (vad det blir mycket med ett litet gos hemma) och så måste vi en sväng till Sickla för att uppdatera dels min sminkväska men också Maximilians garderob med ytterligare några enkla vita bodys med kort ärm (de går åt som smör i solsken). Hinner vi ska vi även hänga på mammor och barn från mammagruppen på en promenad.

Nu vet ni vad jag pysslar med denna onsdag, vad gör ni själva? Har ni semestrar eller arbetar ni fortfarande? Känns som de flesta ändå arbetar än, men att det nu på torsdag säkert är sista arbetsdagen för en del av er… ?

Njut dagen och på återseende!

Kram ♥

Ps) Ser nu på bilden att jag har ett ficklock utanför och ett i på kavajen. Man kan alltså välja, men jag föredrar när locket syns egentligen men då ser ni de olika varianterna. Ds)