Regnig söndag

Perfekt med en mamma som är inredningsintresserad då finns det alltid tidningar att tillgå när vi hänger här på Västkusten. Visst har hon planterat fint i den stora zinklådan ute på verandan förresten?!

God eftermiddag!

Vilket otroligt upplyftande väder vi hamnade i här på Västkusten, eller INTE! Grått och regnigt från tidig söndagsmorgon och framåt. Vad hittar man på då? Jo man rotar bland mammas alla tidningar efter inredningsmagasinen och så sjunker man ner under taket på verandan med ett glas kall saft och läser en stund.

Maximilian är fullt sysselsatt och uppassad av sin snälla mormor så då kan jag passa på att läsa. Annars fattar jag inte er som hinner läsa bok efter bok med små barn? Vad är er hemlighet? Eller har jag bara ett väldigt osjälvständigt barn som pockar på ens uppmärksamhet i stort sett jämt?Förr om åren så kunde jag plöja igenom bok efter bok under en sommar, vanligt vis deckare som är favoriten. Men nu för tiden blir det noll och ingen sammanhängande i mitt läsande. Vet inte hur många gånger jag fått börja om i boken jag just nu försöker traggla mig igenom…

Hoppas ni har en fin söndag, här ska vi strax äta en god laxrätt med färskpotatis!

Kramar ♥