Ännu en dag inomhus

Under sommaren blir det inte mycket snittblommor, känns ganska onödigt kan jag tycka då man spenderar mesta tiden borta eller utomhus.

Men jag plockade in en liten bukett med lavendel från balkongen igår när allt var städat och klart som pricken över i, sött och så doftar de så gott. Vilket oerhört trist väder vi har just nu. Igår passade det alldeles utmärkt att det regnade då jag storstädade och bara mös inne efter att ha varit hemifrån ett tag, men idag hade jag nog tänkt mig en lite mer upplyftande väderlek ändå än bara grått, grått och ännu mera grått. Blir ärligt nästan lite halvt ”deppig”, när dagarna bara rinner på utan ”riktigt” sommar. Känns mera som det är höst redan och så är vi egentligen mitt i bästa högsommaren.

Blivit mestadels mys inomhus idag också med tanke på det jag skriver ovan. Hela familjen tog en skön promenad under lunchtid det är allt vi har varit ute idag. Har annars bland annat suttit på Hemnet en sväng och drömt mig bort ett tag. Alltid samma visa när jag varit på Västkusten, då blir längtan efter ett eget hus med en egen trädgård alltid mera påtaglig… *drömma, drömma*

Nu ska vi grilla egengjorda hamburgare och ha en myskväll!

Kramar ♥