Gårdagskvällen

ZeeSide på Henriksdalskajen här i Hammarby Sjöstad

Stilen är det inget fel på, glad att det öppnar sådana här ställen här i Sjöstaden.

Snygga detaljer som skinnsnurrfåtöljer i vitt, cerise och orange. Snygg färgkombination!

Jag och Maximilian innan maten

Min räksallad med sparris, kokt ägg och matvete

Fullsmockat med folk

Palmer i Sjöstaden exotiskt eller hur? ; )

Kaffe och tryfflar efter matenNågra bilder från gårdagen och vår kväll på ZeeSide! Trevliga timmar i skön sol med efterföljande solnedgång, men tyvärr fanns det inte så många rätter att välja mellan på deras meny (ZeeSide restaurangen var stängd, endast matbaren öppen). Fick bli en enkel räksallad med sparris för min del. Roligare sallader har jag ätit så tyvärr är jag inte himlastormande. Jag hade själv kunnat göra den bättre och med en snyggare presentation på fatet.

Maken valde istället en nötburgare med Karl-Johan dressing och lite annat smått och gott. Fick mig en smakbit och jag tyckte den var god, men lite för smaklös så är inte jätteimponerad där heller tyvärr. Ska dock bli kul att testa den riktiga restaurangen när den öppnar igen (tydligen sommarstängt) efter sommaren.Maten till trots var kvällen mysig och ZeeSides personal är väldigt trevliga, så stället är helt klart värt ett besök. Härligt ställe att sitta på, fin utsikt och man kan ju alltid dricka drinkar om inte annat ; )

I morse fick jag mig en liten sovmorgon och frukost på sängen, tack för det M & M ♥ Lite småplaner för dagen att ta tag i. Vi har ännu inte bestämt vad vi ska göra med sista semesterveckan tillsammans, ska kika på det under eftermiddagen och hoppas vi kommer fram till något!

Nu är det middagsdags för liten skatt, på återseende!

Kramar ♥