Packning pågår

Dessa silver ljusstakar från Day Home får hemskt gärna flytta in hos oss nu till hösten. Tycker att de är underbara, tänkt dem till jul och advent…

Vilken härlig fredagskväll vi fick igår. Åt en riktigt maffig räkmacka med färska räkor, dill, krispig sallad, majonnäs, rödlök och citron på balkongen. Kvällen var alldeles ljummen och det blev både häng i rottingsofforna och en skön promenad i våra vackra omgivningar innan vi kröp i säng. Underbar sommarkväll helt enkelt!

Idag är vi igång och packar igen! Vi har nu varit på plats här hemma några dagar och fixat med några måsten och andra småsaker så nu känner vi att vi vill hitta på något sista semesterveckan. Så vi packar återigen in oss i Porschen (SUV) och styr västerut. Ska bland annat hälsa på min bror och tillika Maximilians Gudfar i Halmstad en sväng, ska bli mysigt!Tar med min lilla MacBook air så förhoppningsvis ska jag få till några små inlägg även på vår sista lilla semestertripp för detta år. Min nya dator som jag förövrigt blir allt mera vän med för varje dag som går. Kul det där hur man vänjer sig snabbt ändå med nya saker som i början känns så ovana : )

Nu ska det packas det sista innan vi åker. På återseende!

Kramar ♥