Grandma´s & Artilleriet

Härliga inredningsbutiken Grandma´s i Göteborg har väldigt mycket fint

i sitt sortiment.

Hade bara en kort stund på mig inne i affären, men hade kunnat gå där länge men kom ändå ut med en påse.

Bland annat innehållandes en söt nallebjörn från JellyCat samt bokstaven M som i Maximilian från Polkadot

När vi var nere på Västkusten hann jag med lite shopping inne i Göteborg en av de dagar vi spenderade där nere. Hade hoppats på att den omskrivna butiken Artilleriet som erbjuder ett sortimentet som består av en utvald blandning av klassiska vintage, mixat med moderna varumärken och handplockade möbler från världens alla hörn skulle ha öppet, men tyvärr valde jag en shoppingdag då det var stängt. Orutinerat jag vet, får ta mig dit igen nästa gång jag har vägarna förbi Götet!

Blev i alla fall en sväng in på Grandma´s på Vallgatan, där blir man aldrig besviken. Deras lilla barnhörna på andra våning med söta Mailegkaniner och tillbehör som trängs med nallar från JellyCat och fina barnmöbler är inte att leka med. Tyvärr fick jag inte till någon bild på allt det fina.

Ska nämligen erkänna att jag ibland kan skämmas (rätt rejält ibland) över att gå runt i butiker och knäppa av bilder. Så den gången tog jag bara av en bild inne i butiken snabbt när ingen såg och så ner med kameran. Därefter fanns det inga fler bra tillfällen där jag kunde smyga runt ; )

Blev som ni ser ovan även lite shoppat i butiken och förutom den sockersöta nallen och träbokstaven blev det även doftljus och en jättegod tvål med havre. som fanns i påsen. Måste visa er den någon gång, men märkte nu att jag inte fotat den.

Nej nu ska jag ta mig en kopp grönt te och njuta av måndagskvällen. Maximilian sover sedan någon timma och maken är hemkommen från jobbet så nu blir det måndagsmys!

Kramar ♥