Avskalad dansk dröm

Ett väldigt inspirerande och snyggt danskt hem ur senaste nr av tidningen ”Vårt nya Hus”

En avskalad vit dröm, perfekt inspiration till eventuell framtida husbygge (nej inga sådan direkta planer just nu, men drömma kan man väl få göra)

Härligt stort fönster som släpper in maximalt med ljus. Sovrummet i sig ger dock ett lite för kalt intryck för att jag själv skulle vilja ha det så i just ett sovrum. Föredrar lite med ombonat där jag ska sova, men snyggt oh ja!

Supersnyggt med svarta möbler mot allt det vita, ska jag lägga på minnet.

Mycket snygga bilder som inspirerar i reportaget som sagt. Golvet är ju bara så snyggt, vet att fina Hannah här i Bloggfamiljen har något liknande i sitt hus, snyggt snyggt!

Hej på er!

Här har vi varit uppe i många timmar denna tisdag då Maximilian nu när det är slutammat har en tendens att vakna mycket tidigare (vem vill kliva upp kl 05 om man slipper?). Förut kunde man locka med bröstet och han somnade om i flera omgångar, men nu är det mycket svårare och det är först så här nio månader in i föräldraskapet förstår jag hur det är att inte få sova hela nätter. Tycker dock mest synd om maken som måste upp och jobba och prestera på dagarna. Att jag går lite halvslött här hemma det gör ju inget så mycket egentligen, men roligt är det ju inte…Men då jag försöker fokusera på det positiva här i livet och hänga läpp så lite det bara går så kan man konstatera att är man uppe med tuppen så hinner man å andra sidan med en massa innan kl 11:00. Här har vi hunnit med frukost, morgontoaletten, varit ute på en timmas promenad, kompletteringshandlat lite mjölk, grönsaker och frukt, ätit mellis väl tillbaka hemma igen och så har jag bläddrat i senaste numret av ”Vårt nya hus” när sonen tog en liten powernap i buggan på balkongen. Så så illa kanske det inte är ändå att komma upp i riktigt god tid…

Nu ska jag få iväg några melj, på återseende lite senare!

Kramar ♥