Sommaren lider mot sitt slut

Bilder från dagens bus nere på lekplatsen här runt knuten.

Maximilian tycker det är jätteskoj att gunga, fick dock inte till någon bild när han skrattade tyvärr.

Men hans mamma tycker att han är gullig ändå med ett utan ett leende på läpparna

Lillemans kläder för dagen var ett par grå jeans från Zara Kids, T-shirt med tryck KappAhl, Luvtröja (som visade sig vara lite för varm idag) från Baby Gap och sneakers från Adidas.

Godkväll!

Denna tisdag har känts oändligt lång om ni frågar mig. Hör väl inte direkt till vanligheten att man känner så i detta tidevarv, men så är det och jag har hunnit med massor tycker jag och än är inte kvällen till ända. Min ”att göra”- lista som jag tjatat om är så gott som tom nu, mycket tillfredsställande! Vi kom även ut en andra vända med vagnen under eftermiddagen och tog oss bland annat till lekplatsen här runt hörnet. Blev en gungstund för Maximilian och oj så skoj det är att gunga, särskilt när mamma sitter framför och gör fula grimaser samtidigt då kiknade han av skratt.Jag själv kiknade nästan av skratt igår eller ja kanske en omskrivning, men log stort gjorde jag definitivt i alla fall efter ett besök hos barnläkaren på BVC.

Man gjorde en kontroll av lilleman med tanke på hans dåliga tillväxt och läkaren kunde konstatera att allt såg bra ut med både hjärta och annat i kroppen på vår skatt. Dessutom så hade han ökat i vikt från 6 845 g till 7 085 g på ynka 6 dagar. Duktiga lilla gosse(och duktiga jag också för den delen!). Känns väldigt, väldigt bra att det går åt rätt håll, nu lägger vi detta bakom oss och blickar framåt. Tusen tack för alla era tips, ni har även ni en liten del i att Maximilian ökat så bra i vikt. Ni är grymma, tack!

Nu sjungs snart sista versen på årets Allsång på Skansen, och jag tycker att det kan kännas lite vemodigt för det är ju ett av alla tecken på att sommaren börjar lida mot sitt slut. Bra mycket roligare när första avsnittet sändes för åtta veckor sedan. Nu sjungs det ”Tänd ett ljus” och jag konstaterar att julen är närmare än man tror i alla fall närmare än till nästa Allsång på Skansen ; )

Kram på er ♥