Nu: Fredagsmys

Helgens blomma i Sjöstadshemmet: Gladiol

Gladioler = höst! Tänk varje årstid har sin ”blomma”. Godkväll!

Hoppas att er dag varit bra, nu jäklar är det helg igen! Härligt va?Vi har haft en jättefin sommardag här i Stockholm, men lagom till att den stora massan slutade arbetsdagen för denna vecka för att fira helg, så mulnade det över och nu fallerregnet i en strid ström. Kanske inte den roligaste starten på fredagskvällen sett ur den synvinkeln, men vad sjutton det är ju ändå ledigt och helg.

Fördelen med lite murrigare kvällar är att det är bra mycket mysigare att kura inne med ett glas vin, lite god mat och tända ljus.

Har bland annat varit på IKEA idag och köpt Patrull pekskydd så nu ska vi förhoppningsvis slippa några otrevligheter här hemma med eluttagen och Maximilian. Blev inte mycket annat köpt, lite småsaker bara som pipmuggar, haklappar och en stor orkidé som visade sig passa alldeles utmärkt i vårt stora vardagsrumsfönster.

Nu sitter jag och sippar på ett glas vin, ska strax börja med kvällen middag som blir en kyckling med saffran och tomat. En gammal goding som jag aldrig tröttnar på. Önskar er en härlig fredagskväll så hoppas jag vi ”ses” imorgon igen!

Kram/Anna ♥