Ny mascara & Neulash

Senaste tillskottet i sminkväskan

En budgetmascara från ACO ApoteketDet var länge sedan jag skrev ett inlägg om sminkprodukter kom jag på härom dagen. Anledningen är den att jag helt enkelt inte har uppdaterat mig med någon ny produkt på väldigt länge. Blir liksom inte så mycket av den varan på sommaren, men igår gick jag i alla fall igenom vad jag har i sminkskåpet, så nu har jag bra koll på vad som ska inhandlas inför hösten.

Mascaran från apotekets egna märke ACO är i alla fall en sak som är nytt. Ni som följt bloggen ett tag vet säkert att min favorit Nr 1 när det kommer till mascara är Diorshow. Den är klart bäst på mina fransar, de blir härligt täta och ljuvligt långa, men ibland så tycker jag att det ändå är skoj att testa andra varianter. Därför blev det denna budgetvariant i veckan. Har inte testat den ännu, men den är ju snyggt förpackad i alla fall.

På tal om just fransar så är jag väldigt sugen på att testa Neulash. Har hört från flera olika håll att det verkligen fungerar. För er som inte har det blekaste vad jag talar om så är Neulash en fransnäring som förstärker ögonfransarna. Genom att stärka ögonfransarna och förlänga dess växtcykel så att ögonfransarna uppnår sin maximala längd under varje naturlig växtcykel. Inom 2-4 veckor ska man märka en markant skillnad med fylligare och längre fransar.

Låter i mina öron lite för bra för att vara sant? Lite som de där träningsapparaterna man ibland ser på TV-shop som ger en tvättbrädemage undertiden man sitter och slabbar i sig en pizza – haha! Men jag har som sagt hört från folk att det verkligen fungerar (nej, sorry menar inte träningsmaskinen utan fransnäringen ; )) Någon av er som testat? Tycker ni att jag ska köpa och testa, är det värt pengarna?

Kramar ♥