Måndagsdejt

Dagens måndagsdejt intogs med en lunch på Linnou

Vårt trevliga sällskap var härliga Lina och hennes lilla söta Aiyana.

Pastasallad med kyckling och basilikakräm blev det för min del till lunch.

Dagens mini som verkligen ser liten ut på denna bild Jeans Zara, farfarströja KappAhl samt Converse på de små fossingarna.

God eftermiddag!

Nu är livet tillbaka i vanliga gängor och vardag igen efter sommaren. Vi har varit på första mamma- & barndejten sedan före semestern. Jättemysigt att träffa Lina och Aiyana över en lunch på numera stammiscaféet Linnou och så en liten promenad med shopping på det tillsammans i Sickla.

Lärde känna Lina efter att vi stötte ihop med varandra i väntrummet på BVC när våra små var ganska nyfödda. (Ayana är några veckor äldre än Maximilian). Vi bestämde då att vi skulle träffas utanför BVC och så blev det. Kul när man klickar med vissa personer bara sådär. Tycker det känns som jag känt Lina hur länge som helst och då har vi ändå inte träffats jättemycket. Kul att hon och dottern är tillbaka i Sjöstaden igen efter en snabb flytt upp till Umeå i våras.Fick precis ett avi om att ett paket finns att hämta ut hos 7 eleven, spännande!

Klickade hem några småsaker under förra veckan så allt lite nyfiken på vad av det jag beställde som ligger och väntar på att bli uthämtat. Tror jag ska ta och bädda ner Maximilian i vagnen igen och bege oss ut att hämta paketet, nyfiken som jag är kan jag inte vänta tills imorgon…

återseende! Kramar ♥