Kamel + Marin = sant

Senaste nytt i garderoben; en poncho! Ett måste i höst om man ska tro på det man läser. Denna budgetvariant kommer från Gina Tricot och är riktigt kap för sina ynka 149 kr.

Nytt även på klänningsfronten; en marinblå sådan med gulddetajer från H&M. Tror att den kommer att passa perfekt till ponchon, tycker nämligen att marinblått och kamel är en supersnygg kombo.

Hej tisdag!

Hoppas ni sovit gott precis som jag. Inatt var vi vakna en kort vända runt 03-tiden, därefter inte särskilt mycket mer gnäll på en viss ung herre. Tack för det!

Maken har precis åkt iväg på jobb i Malmö, så Maximilian och jag blir ensamma hemma en liten sväng tills imorgon kväll när det är planerat att vår Jens ska vara tillbaka hemma hos oss igen.

Just nu ser inte vädret särskilt lovande ut för denna tisdag, grått, fuktigt och regnet hänger i luften. Tror vi ska satsa på en innedag, åtminstone nu på morgonkvisten och förmiddagen. Förhoppningsvis lättar det och spricker upp fram på eftermiddagen så vi kan bege oss ut en sväng och få oss lite skönluft och motion. Dags att svänga ihop dagens frukost både till Maximilian och mig. Fruktgröt med banan och päron till liten och äggröra och några knäckebrödsskivor till stor och så dagens första kopp kaffe på det, mums!

Vi hörs lite senare igen!

Kram så länge ♥