Tillsammans design Lisa Bengtsson

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag sprang på Kudden med tyget ”Tillsammans vi tre” som är designat av Lisa Bengtsson för Mairo.

Mönstret f

inns som tapet, kuddar och metervara.

I soffan närmast finns en kudde ur samma serie, men den heter ”Tillsammans vi tolv” och som vid första anblick ser det ut som ett medaljongmönster, men studerar man närmare ser man 12 helt olika små taxar.

Underbart mönster som jag blir glad av dessutom tycker jag att de blå inslagen gör sig som handen i handsken här hemma mot det vita och grå. Blått är flott och mitt nya ”gilla”!

Godmorgon bloggen!Vet ju att många med mig är inredningsintresserade och jag har några projekt på inredningsfronten att ta tag i här hemma under hösten. Känner att jag börjat snegla lite lätt mot Danmark(Ni vet Day Home, Tine K Home..mfl)

. Tror att vår nuvarande stil skulle göra sig fin att blandas upp med en lite (med betoning på lite) softare klassisk touch.

Att ha ett inredningsintresse betyder ett mer eller mindre hem under ständig förändring. Det rum som är först ut att ta tag i är vårt master bedroom som ska få sig en liten make over. I måndags anlände en ny förvaringsmöbel som ska skruvas ihop så fort jag får tillfälle. Tror att det kommer bli jättebra och framför allt blir det mer förvaring vilket aldrig är fel nu när vi är tre i familjen. Kan avslöja så mycket som att sovrummet kommer mjukas upp en aning. Tänk hotellrum, mer än så säger jag inte just nu…

Hoppas solen lyser på er, här sprack den precis igenom dimman!

Ses så fånga dagen nu!

Kram ♥