Inte på topp

Startat måndagen med en stor kopp Earl Grey te från Kusmi TeaVälkommen kära måndag!

Vet dock inte om jag har någon större lust att hälsa den begynnande förkylning(eller vad det nu är?) välkommen som denna morgon visat sin fula nuna. Ont i halsen och känner mig faktiskt inte alls på topp, även lite smått ont i leder och trött i ögat är jag (det sistnämnda beror nog dock mer på att jag har en son som både är kvälls- & morgonpigg!!!).

Försöker just nu mota Olle i grind så gott det går trots att symptomerna redan är här med honungsvatten för att mjuka upp halsen (tycker jag fungerar rätt bra åtminstone för stunden), varm kopp Kusmite och en tallrik med färska blåbär för maximalt med c-vitaminer. Hoppas det hjälper för har ingen lust att bli sjuk (vem har det liksom?)

Peppar, peppar så är vi väldigt förskonade från förkylningar och liknande i denna lilla familj. Sist jag hade riktig förkylning var strax före jag blev gravid med Maximilian och det är ju ett bra tag sedan nu så det är inte så ofta förkylningen hälsar på här hemma som tur är.

Skål med färska blåbär hoppas jag ska göra susen för trött kropp..

Hoppas ni känner er piggare än jag denna första dag på en ny vecka. Nu sover Maximilian så jag ska passa på att ta mig en dusch så kanske jag känner mig lite piggare, wish me luck!

På återseende!

Kram ♥