Tisdagmorgon

Bilder från gårdagens lilla myskväll här hemma med plockmums!

Godmorgon sunshine!

Nu ska jag lovprisa tidiga mornar igen. Jag har nämligen redan hunnit duscha, fixa klart Maximilian från topp till tå, lagat frukost samt dammsugit. Det sistnämnda gör jag numera minst en gång om dagen och det är inte för att jag har mani av något slag utan för att har man en bebis som likt en liten kombatsoldat drar sig fram på golvet så behövs det om man inte vill ha en smulig liten dammråtta att gosa och pussa på.

Tack för er omtanke, min hals är bra mycket bättre idag, ja hela jag känner mig faktiskt piggare, så ytterligare en tallrik med blåbär och te med honung så kanske jag är på topp till imorgon då vi får finbesök av Therese och Malin från Enköping.På tal om finbesök så hade vi ett igår kväll också då fina Mia som kom över på lite kvällsmat. Jag bjöd på lite plockmat och en smulpaj med äpplen som avslutning. Alltid skoj att ses och uppdatera sig på vad hon gjort sedan sist.

Morgonens liten myser i pappas knä innan han gick till jobbet. Här i sin fina pyjamas från Baby GAP som jag köpte i våras när vi var i Paris tillsammans med Maximilians mormor.

Nej hör ni, om man skulle ta sig den där koppen te och tallriken med blåbär. Lite senare idag ska vi möta upp mammorna Malin och Anna och deras småttingar på en lunch så gäller att ta vara på morgonkvisten.

Vi hörs och ska försöka dra vinnaren i tävlingen i samarbete med Dotto i eftermiddag så håll utkik!

Kramar/Anna ♥