Marabou Premium French nougat

Denna godbit satte jag tänderna i helgen som gick. En nyhet från Marabou Premium, mörk choklad fylld med fransk nougat (som förövrigt är bland det godaste jag vet). Denna chokladkaka kom med posten förra veckan och chokladen kommer att finnas att köpa i välsorterade butiker från och med vecka 36.

Kan bara lovorda denna nya smak. Underbart god, det enda som jag inte riktigt gillade är att den inte är ”perforerad” eller vad man nu ska kalla det, utan det är bara en enda stor kaka vilket gör att den är svår att bryta i snygga bitar, men som sagt smaken, sååå god. Till och med maken som annars inte är särskilt förtjust i mörk choklad norpade till sig halva chokladkakan på ett nafs och det är ett riktigt bra betyg. Så tummen upp för Marabou Premium French Nougat, tusen tack för smakprovet!

Godkväll!

Känns som det har varit en lång tisdag. Är just nu så trött så att jag skulle kunna somna stående i ett hörn. Detta med sömnlösa nätter börja ta ut sin rätt, känner mig så sliten och orkeslös, bläää för den känslan.

Det jag borde göra är att lägga mig och sova en sväng när M sover på dagen, men jag har så svårt för det. Då är det hundra andra saker jag prioriterar före, men tror allvarligt på att jag får göra det under morgondagen för detta går inte känner jag.

Haft en bra dag i alla fall med en mysig mamma- & barndejt på ”Fine Food” här i Sjöstaden, åh vad god mat, kan verkligen rekommenderas. Kändisspottade Lars Winnerbäck därinne dessutom : )

En fiskgratäng står nu i ugnen och är strax klar. I övrigt blir kvällen lugn, tidig sänggång blir det med tanke på det jag skrev ovan.

Kramar ♥