Söta små Myrsine

Nyplanterade Myrsine i vårt hallfönster som välkomnar en när man kliver in i vår lägenhet. Myrsine som är en liten släkting till Myrten som förövrigt är en växt jag inte lyckats hålla liv i, men dessa är bra mycket enklare!

De hamrade små krukorna är från AffariGodkväll!Regnet smattrar ute och det är riktig höstfeeling denna måndagskväll och mörk som synden ute. Tänk så fort det går ändå sedan det var sommar och ljusa kvällar/nätter. Känns inte länge sedan och nu är det så mörkt igen. Det är nackdelen med höst och vinter allt detta mörker, annars har jag med åren allt mer accepterat att vi har våra fyra årstider och jag tycker om dem var och en på sitt sätt även om sommaren är den största favoriten. Men detta mörker det kommer jag nog aldrig riktigt vänja mig vid under vinterhalvåret. Tack snälla ni, vilken respons på min förlossningsberättelse.

Vad rara ni är som tagit er tiden att lämna ett avtryck här inne! Så kul att läsa om era erfarenheter och tankar, tack ni är bara bäst!

Lilleman sover sedan en halvtimma och nu ska jag passa på att läsa en sväng innan det är dags för ”Svenska Hollywood fruar”. Jag förfäras alltid över denna Gunilla och det tycks bli värre för varje avsnitt? Jag hoppas att det är tv som förvrängt henne och hennes personlighet för att få till ”bra” tv. Jag tycker att hon är hundra gånger värre än vad Anna Anka var på den tiden då hon var med. Det är något som inte stämmer med denna människa!

Ha nu en fortsatt fin kväll, så hörs vi!

Kram ♥