Peekaboo!

Nu bara måste jag tipsa er som har en Iphone och små barn att ladda hem appen Peekaboo HD.

Fick tipset för någon vecka sedan och laddade hem den (gratis) och detta är nu bland det roligaste Maximilian vet. Och man kan inte bli annat än imponerad över att denna trots allt bara 10 månaders lilla kille redan fattat galoppen med hur man gör, galet!

Godmorgon! Måste säga att jag är överväldigad över alla era svar på vad ni vill ha för inlägg här på bloggen. Jag verkar ju faktiskt för det mesta pricka ganska ”rätt” i det jag håller på med. Vilket gör mig ganska lättad ska ni veta. Skönt att det mest bara är jag själv som tycker att jag snöar in på vissa områden emellanåt.

Man kan inte göra alla nöjda till 100%, det är nog en ren omöjligt även om det är min förhoppning, men som sagt ni alla som bemödat er att lämna en kommentar med åsikter och önskemål verkar ju på det stora hela vara nöjda med denna blogg och ni andra som inget har sagt har heller ingen rätt att klaga senare, hehe! Precis som jag tycker att man inte har rätt att klaga på hur vårt samhälle styrs om man inte orkar lyfta rumpan och gå att rösta (som jag tycker är en skyldighet i ett demokratiskt samhälle och det är riktigt slappt av dem som bara ligger på sofflocket) Nu kanske man inte ska jämföra min lilla blogg med att rösta på ett parti i riksdagen, men ni fattar nog hur jag menar får vi hoppas 😉

Tack rara för de tips som ni inkommit med över saker ni önskar se mer av!

Hoppas ni får en fin dag, på återseende alla rara!

Kramar ♥