LOREEN ”Sober”

Jag har gillat Loreen ända sedan hon var med i ”Idol” för en himla massa år sedan. Hennes ”My heart is refusing me” från årets Melodifestival var grym och nu snubblade jag av en slump över hennes nya singel ”Sober” Ett stort GILLA på den!

Hej raringar!

Hoppas ni har det bra denna fredagseftermiddag. Själv har jag haft en skön förmiddag med både inpackning, ansiktsmask, skrubbning, hårborttagning och som grädde på moset blev det en omgång med brun utan solen. Låten med Loreen har gått på repeat i Iphonen och jag hoppas verkligen att Maximilian blir bättre tills imorgon, för man blir onekligen på partyhumör när man lyssnar på låten.

Är lille gos fortsatt sjuk imorgon kommer jag att välja att stanna hemma, vet att jag inte kommer att kunna slappna av även om jag vet att han har det bäst hos sin mormor och morfar. Men mina nöjen går inte före honom, aldrig! Men jag hoppas och håller alla tummar och tår att han inte kommer bli sämre. För skaka rumpan en sväng vore onekligen skoj, om jag nu ens minns hur man gör. Eller kanske kommer jag att sålla mig till skaran med de där ”gamlingarna” man som yngre tyckte dansade så kul på dansgolvet, haha!

Ha en fortsatt fin fredag!

Kramar ♥