Regn, rusk & en förkylning på det!

Just nu ligger det bilder från Maximilians dop på Facebooksida. Jag beställde dopinbjudningar samt mat- och kaffeservetter från dem och fick i början av sommaren frågan om vi kunde tänkas ställa upp med några bilder för deras hemsida så nu ligger det som sagt uppe, kul tycker vi!

Godmorgon fredag!

Så var det fredag igen och det har utlovats finare väder här nere på den västra sidan idag, men det ser ut som meteorologerna har missbedömt den prognosen totalt för här vräker regnet ner i häftiga skurar. Någon ljusning ser det heller inte ut att bli om man ser till den mörka och blygrå himlen. Superstrist då vi hade hoppats på att kunna vara ute mycket under våra dagar här nere.

Tyvärr har Maximilian dessutom blivit förkyld. Vaknade i natt av att han hostade och gnydde i sin säng, tog upp honom och han var då varm som en liten kamin och så rosslig i bröstet och den söta lilla näsan rinner. Så typiskt när man inte är på hemmaplan. Han ville bara ligga nära mig under natten så jag har halvsuttit upp i sängen och haft honom liggande mot mitt bröst, trots att det verkligen inte är optimalt för ens egna sömn på något vis. Men hade inte hjärta att lägga honom i sin egna säng, jag minns själv när man var lite krasslig och sjuk hur mysigt jag tyckte det var att få sova hos mamma och pappa. Mitt lilla gos, tur jag har både Näsfrida, (ett måste i var småbarnsförälders hem, så spring och köp om ni väntar barn och ingen har) näsdroppar och Alvedon med mig i resväskan.

Bild från gårdagens promenad bland kor och hästar, väldigt spännande!

Och lite god mellis i vagnen är aldrig fel.

Nej det ser ut att bli en innedag med en massa mys, med tanke på både väder och tillstånd för lilleman. Hoppas ni får en härlig fredag och helg!

På återseende!

Kramar ♥