Hösttecken & lördagsmys

Dagens jag på lekplatsen

God eftermiddag lördag!

Lilleman är redan bättre i sin förkylning, det tackar vi för. Oturligt nog har vi ändå blivit tvungna att ställa in kvällens tjejhappening av en annan orsak som hänt en av de andra tjejerna. Vi andra två kände då att det inte blir samma sak om vi är alla tre så som det var tänkt från början så hotellet är avbokat och istället blir det lugnt hemmamys hos mamma och pappa med mammas kreolskagryta(så god måste be om receptet så ni kan få den framöver) istället för party i storstaden, sånt är livet ibland!

Vi har haft riktigt fint höstväder här idag med växlande molnighet och riktigt skönt i luften. Underbar att komma ut på en promenad med tanke på att vi suttit instängda inne de senaste dagarna på grund av riktigt taskigt väder.Men idag kom vi alltså ut och vi har bland annat varit på närliggande lekplats och gungat en sväng och sedan gått en riktig långpromenad och kikat på hästar och kor (Allt vad djur heter är ju bara sååå spännande tycker Maximilian).

Maximilian toppenglad över att vi kom ut och gungade en sväng i förmiddags

Höstliga bilder från dagens sköna promenad

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan i mjukiskläderna, lördagsmys var det ja! Lite skillnad mot vad jag hade planerat för, den blå Asos-klänningen, de högklackarna och de stora lockarna i håret får helt enkelt vänta till ett annat tillfälle.

Ha en happy lördag!

Kram ♥