Detaljer

Den fina plåtbilen fick Maximilian i doppresent och den söta Puppy

Numera ligger lilleman i sitt egna rum och sover på nätterna.

Coolaste Mailegkaninen med sneakers

En lite tuffare jordglob i svart  och en tuff plastkrok i form av en bakdel av en hund

Elsa Beskows fantastiska illustrationer av årets månader, än är vi inne i September men snart ska den bytas ut mot oktoberbilden.

Stilren kudde i randigt i svart, vitt och blått

Ett prickit M som såklart står för Maximilian från Polkadot står på fönsterbrädan

Hylla för böcker och annat som Maximilians snälla morfar gjort till honom. 

Förvarningsaskar i ljusblått med vita prickar

.

Godmorgon raringar!

Välkommen måndag och en denna nya vecka!

Här har vi precis klivit upp efter lite morgonmys i sängvärmen med en morgonpigg liten krabat. Frukostdags alldeles strax för att sedan packa om våra väskor så vi får med allt hem igen.

Många av er önskar fler inredningsinlägg här på bloggen och då bland annat från Maximilians rum för lite barnrumsinspiration. Därför bjuder jag här och nu på några glimtar med små detaljer från hans lilla pojkrum.

Som ni ser så försöker jag blanda upp den snälla lite gammeldags stilen i rummet med lite ”tuffare” detaljer som bland annat den vita poppyn, lakan med mera!Är nöjd med rummet i nuläget, men längre fram så ska både ett litet bord och några stolar in i rummet och jag skulle även gärna vilja ha ett lektält/tyghus där inne, fyllt med mjuka kuddar och annat mys som Maximilian kan krypa in i när han vill vara i fred. Dock är jag en bestämd motståndare till lektält med tex Cars-figurer och liknande på, mitt inredningssinne gråter så ett sådant kommer inte in här hemma så länge det är jag som bestämmer. Tyvärr mest sådanan varianter jag hittills hittat om de inte är svindyra, men letandet fortsätter…

Önskar er en riktigt fin morgon och stressa inte allt för mycket, allt ordnar sig ändå!

återseende när vi är tillbaka hemma i Sjöstaden igen!

Kram/Anna ♥