Vardagsirritation & en enkel laxrätt

Nystädad lägenhet denna tisdag med gladioler på bänken som vi bygde om för något år sedan. Tycker detta blev så mycket snyggare än som det var när vi flyttade in med hög kant runt om.

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin tisdag hittills. Här har vi varit ute en sväng, gungat och promenerat. Därefter har jag städat av här hemma. Kan ju lätt konstaterat att någon ”glömt” det under veckan jag och Maximilian var borta, lite smått irriterande om man nu ska vara på det humöret. Lämnade ett hem i tipp topp och komma hem till fläckiga golv, otorkade ytor och skräp i hörnen. Lite så där härlig vardagsirritation en tisdag. Inget att hymla med att man kan bli irriterad på varandra emellanåt, men nu är det i vilket fall rent och lilleman kan krypa runt på golven utan att bli alldeles smutsig, usch!Precis ätit världens enklaste laxrätt.Lägg laxfilé i en ugnssäker form, krydda med citronpeppar och så häll Keldas milda citronsås runt om. Hyst in i ugnen i ca 20 minuter i 200 grader. Servera med pressad potatis samt ärtor, riktig snabbmat.

Tittade på 4 Stjärnors Middag tidigare ikväll som var här från Sjöstaden där Tess Merkel bor. Tycker om programmet, det efterföljdes av ”Halv åtta hos mig”, så mycket matprogram blir det på kvällarna.

Nu en kopp te, min hals spökar så hoppas råda bot på det med gott varmt te. och så lite Idol på det. Första tjejen Amanda ut var jätteduktig tycker jag!

Kramar ♥