Dagens inspiration

Dagens inredingsspaning gjordes på ”Home in Harmony” i Sickla. Oj så mycket fint det finns i den butiken.

Det söta klädhängarna från Maze i form av en svart bil med en husvagn/släp efter är en het kandidat i hallen längre fram när Maximilian själv ska kunna hänga upp sina ytterkläder och ryggsäck när han kommer från förskolan, cute!

God eftermiddag! Vi är ganska nyss hemkomna från en mysig promenad- & fikadejt med Linda och hennes Lucas från forna mammagruppen. Vi är två av få som fortfarande bor kvar här i Sjöstaden av alla som från början ingick. Flera av familjerna har flyttat under sommaren och de som än finns kvar har nu börjat arbeta så de är svåra att träffa under dagtid. Så ”bara” jag och Linda kvar nu som dräller hemma med våra små 🙂

Efter fikastunden promenerade jag och lilleman till Sickla för att hämta ut ett paket. Passade då även på att kika in en snabb sväng för lite inspiration i inredningsbutiken ”Home in Harmony” som ni kan se ovan. Det finns så mycket fint där så hälften vore nog. Blev kär i både en taklampa, en soffa och lite annat, men inget handlades utan det var ju bara för rent inspirationssyfte jag klev in i butiken denna gång.

Dagens liten i sin supersöta lilla skjorta från Gant och tights P.oP

Nu ska jag börja förbereda kvällens middagsmat. Tror det lutar åt kyckling med rödcurry och ris.

Kramar ♥