En torsdag med vänner

Bilder från dagens fikadejt hemma hos Linda och hennes Lucas. Jag blev helt förälskad i Lindas härliga muggar gjorda av Siv Andréasson.

Småkillarna gillar verkligen varandra, de följer efter varandra som två hundar på golvet och så ska det gosas om vart annat där emellan 😉

Godkväll!I eftermiddag har Maximilian och jag varit på ett fint fikabesök hemma hos Linda och Lucas. Det är verkligen ett privilegium att få träffa och lära känna nya människor. Linda och Lucas kommer från vår mammagrupp och vi har setts en del det sista, jättekul och våra små söner ”leker” så bra ihop. Idag jagade de varandra runt i deras fina lägenhet. Vi mammor blev helt varma i våra hjärtan av att se hur skoj de har.

Linda hade gjort nybakade scones och serverade dem ljumna med olika marmelader och färskost, så gott. Jag har aldrig gjort scones, det är något som jag ska göra redan till helgen. Jättegott verkligen!

Det senaste är att hysteriskt ”skratta” åt allting med en speciell röst. Haha, Maximilian ser ju så kul ut här med sin lätt flygiga ”frilla” 😉

Och så var det detta med andras leksaker, så himla skoj! Här satt han länge och pillade med sakerna på egenhand medan vi andra fikade och jag fick göra det utan avbrott.

Imorgon är det fredag och helg igen, galet vad tiden går snabbt!

Ha en fin kväll och på återseende.

Kramar ♥