Mönstrat och färgglatt!

Maximilian växer så det knakar så en uppfräschning av pyjamasar var nödvändigt härom veckan då jag insåg att de flesta han hade gick till knäna på honom. Klickade därför hem dessa två finingar i färgerna blått, vitt och rött från Kidelin och två dagar efter hade vi dem i vår ägo. Supersnabb leverans, tack för det nu slipper lilleman ligga och sova med bara små ben 🙂 ! Saker med allt för mycket mönster brukar jag sällan falla för, men denna bara skrek det Maximilian om då han älskar katter, han gillar att ”hjälpa” mig att vattna blommorna med vår vattenkanna och så är han väldigt förtjust i sina mjukisverktyg från IKEA så tyckte trycket passade så himla bra. Kommer från märket More Stories. Den randiga kommer från Katvig

Godkväll i stugorna!

Precis hamnat i soffan efter en dag som vi har spenderat mestadels ute i två olika omgångar (man måste ju passa på sådana här fantastiska soliga dagar). En långpromenad över Danvikstullsbron till Södermalm och så tog vi lilla gratis båten M/S Lotten tillbaka hem till Sjöstaden igen.

Därefter gick vi hem och åt lite mat och sedan under eftermiddagen var vi ute en sväng till och gungade på vår innergård bland annat. Väldigt skoj tyckte liten. Vi lånade en liten trehjuling på lekplatsen. Maximilian når såklart inte ner till tramporna ännu, men han kunde sitta på den så ”körde” jag, jättekul var det!

Nu blir det söndagsavkoppling resten av denna helg! Imorgon ny vecka, nya tag!

Kram på er ♥