Room with a view

Blocketfyndet jag hämtade ut i lördags. Köpt på mig x-antal olika Rörstrandsmuggar designade Filippa K den sista tiden. Tanken är att jag ska ha åtminstone en av varje från samarbetsstarten 2005. Denna fina i marinblått och vitt tillhör spring/summer kollektionen 2006!

Den här utsikten är ju inte helt illa eller vad säger ni?

Detta luxuösa hem ligger i det fashionabla Point Piper i Sidney/Australien. Huset är designat Alex Popov och jag blir helt darrig av den oerhört vackra utsikten. 

Helt underbart, vem behöver en tv här? Kan tänka mig att prislappen på våningen är därefter 😉

Godmorgon i dimman! Vi ser knappt ut i dag trots att vi bor högt och har stora fönster, men här är verkligen vitare än vanligt. Borde väl jag jag gilla, men känner att det vita även har en gräns för mig 😉 Utemiljön får gärna vara färgsprakande, men dimman lättar väl framåt dagen.

Vi ska en sväng till Sagohörnan i Dieselverkstadens gamla lokaler i Sickla på ”Babygung – Ramsa & Sjung” nu på förmiddagen. Egentligen mitt i Maximilians sovtid så vi får väl se hur det går, men tror att han kommer uppskatta detta. Vi borde masat oss dit för länge sedan, men som mycket annat så blir det inte av.  Nej hör ni nu måste vi lägga på ett kol så vi hinner vara på plats när det börjar!

återseende lite senare!

Kramar ♥